Røgelsestoppe 

Røgelsestoppe
Røgelsestoppe er små kegler af sammenpresset røgelsesmasse. De brænder ca. 20 minutter og afgiver en større mængde røg og duft end en røgelsespind. Vi sælger selvfølgelig enkeltpakker, og hvis du vil spare penge på storkøb, kan du købe en hel salgskarton med 12 pakker.  
Der er ingen varer i denne kategori

Underkategorier

  • Røgelsestoppe 12-pack
    Røgelsestoppe er små kegler af sammenpresset røgelsesmasse. De brænder ca. 20 minutter og afgiver en større mængde røg og duft end en røgelsespind. Her sælger vi en hel boks med 12 pakker. Toppene i mærket SAC er på vej ud af vort sortiment og er allerede blevet erstattet af HEM. Begge mærker er af fineste kvalitet. Skiftet skyldes blot, at vores leverandør har besluttet kun at handle med HEM fremover.  
  • Røgelsestoppe
    Røgelsestoppe er små kegler af sammenpresset røgelsesmasse. De brænder ca. 20 minutter og afgiver en større mængde røg og duft end en røgelsespind. Toppene i mærket SAC er på vej ud af vort sortiment og er allerede blevet erstattet af HEM. Begge mærker er af fineste kvalitet. Skiftet skyldes blot, at vores leverandør har besluttet kun at handle med HEM fremover.